5. november 2010

TV2 driver med hemmelig overvåking av nordmenn

Du skal nå få vite noe som kommer til å sjokkere deg. Nissemann kan nå avsløre at TV2 i lengre tid har drevet med ulovlig overvåking av nordmenn på norsk jord. Jeg sitter inne med bevis på at flere ansatte i TV2 har overvåket bygninger, notert bevegelser og filmet med skjult kamera.


Algeries ambassade i Oslo, beliggende i Inkognitagata 37 i Oslo. Foto: Google Street View, som også overvåker nordmenn på norsk jord.

Filmet og fotograferte nordmenn på jobb i Norge

Fra denne leiligheten, som ligger rett over gaten for leiligheten som ligger rett over gaten for den amerikanske ambassaden i Oslo, har TV2-teamet over lengre tid holdt øye med bygningen som ligger rett over gaten for den amerikanske ambassaden.


Agentene rigger til sitt hemmelige kamera i bygningen rett over gaten for Handelsbygningen, men aner ikke at de selv blir fotografert av sin egen selvutløser.

Nissemann kjenner til at de TV2-ansatte, som i stor grad består av tidligere ansatte i VG, Dagbladet, NRK Østlandssendingen og Lofotposten, i lengre tid har brukt et rom i tredje etasje i denne bygningen som base for sin ulovlige overvåking. Her, i den algeriske ambassaden, har de stått røykende på balkongen iført beduinkjortler mens de systematisk har ført logg over hvem som kom og gikk gjennom døren på andre siden av gaten.


Nissemann kan i dag også avsløre dette bildet, som beviser at den ulovlige overvåkingen har funnet sted. På bildet ser du de to hemmelige agentene som Nissemann i dag avslører identiteten til. De konfronterer her en annen hemmelig agent med sine beviser i en annen overvåkingssak.

De to ansatte i TV2s hemmelige overvåkingsteam er:


Asbjørn Olsen (47), bosatt i Oslo. Olsen har jobbet i TV2 siden 1997 som reporter, videojournalist, redaktør og avdelingsleder. Han har tidligere jobbet i NRK Fjernsynet og som journalist og vaktsjef i Lofotposten. Asbjørn har også vært informasjonssjef i Posten med ansvar for Troms, Finnmark og Svalbard. Han er utdannet cand mag med fagene samtidshistorie, kommunikasjon og fjernynsregi. Olsen jobbet tidligere i Dokument 2, men ble flyttet til nyhetsavdelingen da dette programmet ble lagt ned. Har tidligere blitt vurdert boikottet av Oslo-politiet etter et kritisk intervju med politimester Arnstein Gjengedal.


Jens Nørve (nettopp fylt 33), egentlig Jens Christian Nørve, bosatt i Oslo. Nørve er krimjournalist i TV2. Han har jobbet i TV2 siden år 2000. I tre år jobbet han som vaktsjef og journalist i Tabloid. Tidligere har han blant annet jobbet som journalist i Forsvaret. Nørve er utdannet ved journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo.

I tillegg kjenner Nissemann til at en fotoredigerer født i 1972 og med lang fartstid fra TV2 har vært med i teamet.


Nissemann mistenker de hemmelige agentene for å finansiere sine enorme overtidsregninger gjennom blant annet ran av gullsmedforretninger, noe som selvfølgelig er enkelt for dyktige overvåkere.

Den amerikanske ambassaden reagerer sterkt

TV2-ledelsen var ikke tilgjengelig for kommentar til kveldens avsløringer, men talsmenn for den amerikanske ambassaden reagerer sterkt på at TV2 har spionert på deres egne spioner.

- Våre hemmelige agenter driver ikke med noe annet enn god, gammeldags overvåking, og jeg vil på det strengeste ta avstand fra overvåking av vår ambassade, våre ansatte og våre spioner, uttaler en anonym talsmann for den amerikanske ambassaden.

Ambassaden vil snarest ta de alvorlige påstandene opp med TV2-ledelsen.

- Forøvrig ber vi TV2 sørge for at all informasjon de sitter inne med blir lagt inn i databasen vår. Våre egne hemmelige agenter er nemlig de eneste nordmenn som ikke er registrert i SIMAS. Foreløpig.

På jobb for deg, med å overvåke de som overvåker de som overvåker nordmenn på norsk jord - Nissemann.

(Jeg vinner neppe SKUP-prisen for denne avsløringen, men det var gøy likevel...)

Alle bilder og info om TV2-agentene har jeg sikret meg gjennom min hemmelige overvåking av TV2 sin nettside, twitter, journalisten.no og andre nettsteder som driver med overvåking av nordmenn på norsk jord.

3 kommentarer:

Dnort sa...

Vår informant fra vaskekjelleren til Nissemann, kan i kveld avsløre at det i lang tid har foregått en omfattende renvasking i rommet.
Pajalaugla fra Øvre Torneå har fra sin utsiktsplass, et stykke opp på veggen kunnet registrere til tider frenetisk aktivitet. Mistenkelig...

Nissemann sa...

Hæ? Hvordan i alle dager kan du sitte i Kirkenes og vite at ugla står i vinduet i gangen rett utenfor vaskerommet? Er det PST, SDU, TV2 eller Google som spionerer for deg?

Du vet selvfølgelig at det vil bli sett på som en alvorlig krenkelse dersom du setter din fot i Bergen uten å bestille piratdrosje av meg...

Men ja, jeg vasker hvitt og maler svart. :)

Dnort sa...

Eg har mine metodar...

PS. Gamle POT var veldig aktive i vår kommune:
http://www.himmelstigen.no/jernteppe.htm