13. april 2009

Påskeegget er lukket

Nå er påskeegget lukket, og ingen svar blir godkjent fra nå av. Jeg legger ut mitt løsningsforslag i kommentarfeltet, og avslutter med en poengutdeling. Poengene blir deretter oppsummert i eget innlegg.

4 kommentarer:

Nissemann sa...

Påskeeggene er "rettet", dvs at jeg har lagt ut mitt løsningsforslag i kommentarfeltet pluss fordelt poeng etter beste evne. Jeg tar imot innspill, klager, bestikkelser og ros i kommentarfeltet, modereringen er slått av nå.

I morgen (tror jeg at jeg får tid til å...) kommer jeg tilbake med oppsummering av poengene og utdeling av diverse diplomer og hederstegn. Sov godt, og vel overstått påske!

Anonym sa...

God natt, Nissemann! :-D Og husk: Påsketida varer helt til Pinse, i hvert fall i kjerka, så du trenger ikke slutte med påskegodteriet ennå!

Esquil sa...

takk for fine oppgaver :)

Nissemann sa...

Påske helt til pinse? Jeg lurte på om jeg skulle lage pinsenøtter i fjor, eller julenøtter. Men det ble med tanken. Kanskje til pinse da? Jeg må jo ha noe å fylle lærerferiene med...

Esquil: Takk for din deltagelse, og for link i bloggen din. Vi "doldiser" øyner håp når kjente bloggere oppdager oss i den store mengden... :)