10. mai 2006

Strippelærer slipper straff


Læreren i Sunnmøre strippet for mindreårige elever på nett, men slipper å bli straffet.

Mannen fortalte i Sunnmøre Tingrett i går at han ved to tilfeller hadde hatt krenkende atferd og blottet seg for to jenter på 14 og 15 år. Jentene er elever ved skolen hvor mannen underviste, frem til han ble permittert fra jobben i midten av september i fjor. Da hadde han chattet med de to mindreårige og plutselig startet å blotte seg foran webkameraet.

Saken ble etter hvert kjent over hele skolen, og elever sendte nakenbilder av mannen seg imellom. Saken ble slik kjent også for administrasjonen og foreldrene ved skolen. Læreren som er i begynnelsen av 30-årene, fortalte at det tok på at alle ville ha ham straffet.

– Jeg måtte si opp lærerjobben, og jeg er sykemeldt, sa mannen gråtkvalt i tilståelsessaken i Sunnmøre tingrett i går.

Sunnmøre Tingrett avgjorde i går å vente med å avsette straff til det har gått ett år, skriver VG. Dette betyr at han slipper straff så lenge han beholder klærne på ovenfor mindreårige i dette prøveåret.

* * *

Noe som skurret i denne fortellingen? Jepp, jeg har byttet kjønn på læreren og elevene. Sånn straffes kvinnelige blottere i Norge i 2006. Unnskyld, det heter forresten strippere når det er kvinner som blotter seg for barn... Likestilling?

3 kommentarer:

roffe sa...

Hr var det lite likestilling. Kvinner som voltar slipper også billigere unna!!Samme forbrytelse, samme straff mener jeg.

Anonym sa...

Hadde en kvinnelig lærer gjort det samme og det hadde blit oppdaget, ville nok straffen vært den samme.
Men, det stemmer nok at kvinner stripper og menn blotter.
Har nok noe med seksuelle kjønnsroller å gjøre.

Nissemann sa...

Dnort: "Hadde en kvinnelig lærer gjort det samme og det hadde blit oppdaget, ville nok straffen vært den samme." Dette var en speilvendt historie, det var en kvinnelig lærer i orginalhistorien. Jeg har aldri hørt om mannlige blottere som har sluppet straff. Ille, for et overgrep er virkelig et overgrep.

Jeg var på et foredrag en gang der foredragsholderen sa at det finnes ikke noe som heter "sex med barn". Det heter bare overgrep. Noenlunde samme synes jeg burde gjelde blotting overfor barn.