6. januar 2006

Pepperkakehuset!Her er bilder av mitt lille prosjekt. Det tok litt tid å få det ferdig, så jeg rakk vel ikke pepperkakehuskonkurransen... Men siden bidraget ble laget i 2006, kan jeg kanskje delta i desember i år? Kommentarer mottas med takknemlighet!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempefint! Skikkelig nissete!

Hvor bygget du det?

Nissemann sa...

Har laget det her på skrivebordet. Brukte noen timer på det også faktisk. Måtte jo klippe og lime en del for å få det til selvfølgelig. Men hva gjør man ikke for å få være med å konkurrere?

Ottar sa...

Synd det ikke gikk så bra i konkurransen... Men er det kopi av et eksistrende bygg/kirke?

Nissemann sa...

Stemmer det, Ottar... Det er Nidarosdomen, fotografert fra baksiden for å få med juletreet. Skulle ikke valgt en så stor kirke, det tok for lang tid. Tenkte å satse på Røros kirke neste år, den har bare 1.640 sitteplasser (norges femte største) mot Nidarosdomens 2.400. De fem største kirkene er forøvrig Nidarosdomen (2400), Kongsberg (2400), Mandal (1800) og Kristiansand (1800) før Røros. Så her ligger de store pepperkakeutfordringene! Kan ellers anbefale folk å prøve på Holmenkollen, Oslo Plaza, Nye Brann Stadion, Grieghallen, Statfjord B-plattformen, stavkirkene på Gol, Heddal og Fantoft, Ishavskatedralen og gassbehandlingsanlettet på Melkeøya i Hammerfest. Lykke til alle sammen, best å begynne i god tid!

Ottar sa...

Ja, lek med deig gir uante muligheter. Kjenner det begynner å krible allerede. Så får vi se om kriblinga vedvarer til nærmere jul... (Likte spesielt Holmenkoll-ideen! c",)

Anonym sa...

Hva med Efeltårnet, atlantis, antaktis, skjeve tårn i Piza, Boknafjordtunellen eller kanskje fisketorget?

Anonym sa...

Det var jammen pussig..
Det er jo helt lik bidraget som vant VG Netts konkurranse for noen år siden - laget på Fræna..! Til og med juletreet i bakgrunnen har du klart å kopiere! ;-)

Nissemann sa...

Helt riktig, godt funnet ut. Hvordan oppdaget du det?