21. september 2009

Fløyen Ned 2009Bakkeløp er i vinden som aldri før. Du kan nå løpe opp både Ulriken og Gullfjellet, trappene i Stoltzen, over de syv byfjellene og over de høyeste fjellene i Bergen i Styrkeprøven Rett Vest. På Voss kan du gå på ski opp Lønahorgi - selv om det går skitrekk mesteparten av veien. Skåla Opp kaller seg Europas tøffeste motbakkeløp. Ellers arrangeres det motbakkeløp omtrent alle steder der det finnes lange nok motbakker.

Nå lanserer Nissemann det nye bakkeløpet: Fløyen ned. Med dette håper jeg å nå en målgruppe som ellers ikke driver med bakkeløp.

Oppmøte er på Fløybanens nedre stasjon en lørdag ettermiddag med fint vær. Vi tar som seg hør og bør banen til toppen. Der blir det velkomstdrink og en lett oppvarming, og deretter setter vi utfor. Drikkestasjonen ligger i målområdet, som er puben Dubliners like ved nedre stasjon. Her blir det også premieutdeling, nemlig "pokaler" fylt med skummende drikke til alle deltakere.

Dato for arrangementet avgjøres etter at påmeldingen er tatt - meld din interesse i kommentarfeltet!

Hvis du bare skal løpe ett bakkeløp i år, velg Fløyen Ned!

Ps. Det kan være aktuelt med et eget vinterarrangement, da med akebrett.

13 kommentarer:

vibeke sa...

Jess - I will. Drikke skummende drikke av pokalen min, mener jeg.

Nissemann sa...

Det er pokal til alle, også til publikum. Og det er lov å ta banen både opp og ned, så her er det rom for alle! :)

lise sa...

Fantastisk initiativ, Nissemann. Og skulle noen få vondt i knærene på vei ned, så løser det seg med pokalfyll på Dubliners.

Dnort sa...

Høres bra ut. Med mitt kranglete kne blir det nok Fløybanen. Om jeg skulle slumpe til å oppholde meg i Bergen akkurat da...

Velkommen til min kreative verden sa...

Denne bloggen var morsom og gjennomført. Jeg ble interessert av overskriften din. Det er ikke mer som skal til: )

Nissemann sa...

Lise: Det blir nok lysebrun drikke på resept på drikkestasjonen, under mottoet "Bunnen av glasset, bunnen av bakken".

Dnort: Du får lov til å ta banen ned igjen også. Hvis du skal til Bergen i en eller annen forbindelse, skal jeg med glede arrangere enten Fløyen Ned eller uglesafari i min egen hage, dedikert til deg. Anse dette som en invitasjon. :)

LilleGitte: Takk, du har selv en veldig spennende bloggtittel. Min egen kan høres litt pms ut, skrevet av en bitter eks elns... :)

Pihlippa sa...

Jeg hadde ikke tenkt å løpe noen bakkeløp i år - av prinsipp! - men dette høres fristende ut ... Hvilken rute blir det, Tippetue, Fløysvingene eller Kamveien?

Petunia sa...

Mann er ikke skikkelig in nå hvis man ikke har syklet Bergen Voss, Birken (både sommer og vinter), Stoltzekleiven, Fanamilen, 7 fellsturen, Knarvikmilen, Horgi opp, Ulriken opp,Skarverennet, Skjærgårdsrittet og vært på facebook for så å slette profilen sin...

Kjempekjekt om du blir med på ABC'n!
Det blir kjekt siden du er så kreativ!!!
Takk for rosen angående den første runden. Det satte jeg veldig pris på:)

Nissemann sa...

Anne: Fint at du vurderer å delta. Det er frivillig løypevalg, selv har jeg tenkt å ta den raskeste veien - den du ser på bildet... :)

Petunia: Takk for respons! Vet at du ikke pleier å "svare" på kommentarer, satte pris på at du gjorde det her. ;) Av alle "mannetingene" du nevner, har jeg kun deltatt en gang på ett av arrangementene...

Petunia sa...

Ha! Jeg svarer da på kommentarer - stort sett i alle fall;) Slik som nå;)
For jeg skriver til stadighet om min mann på bloggen min jeg. Sist gang med dette innlegget.
Når det gjelder Fløien ned, så liker ikke jeg så godt å løpe i nedoverbakke - så jeg løper opp og tar banen elle går ned igjen.

Petunia sa...

PS!
Jeg skal ikke skryte på meg hele det "Derfor" innlegget. Fikk noe lignende på en slik "send videre epost" i dag med bilder av små søte valper. Jeg skrev det bare om - tilpasset det litt- og la inn bilder av Jølle.
Lov å stjele litt - av og til, er det ikke???
Men jeg mener hvert ord:)
(Det gjør jeg også i den Hårek stripen også)

Malys krok sa...

For lenge siden skrev du en kommentar til meg ang. paddeskilt på Feøya. Det var skikkelig artig å høre fra en som hadde vært med og fått dette til. Jeg prøvde å få kontakt for å takke for hyggelig kommentar, men fant deg ikke. Nå så jeg samme navn hos Petunia og fikk lyst å si dette. Har en niese, hvis svigerforeldre har hytte på Feøya. Var så min datter som var på besøk der og tok dette bildet. Artig! -Margit-

Nissemann sa...

Petunia: OK, tror deg. Jeg har bare merket at når jeg leser dine bloggposter, har du 10-20 ulike kommentarer der. Men det er jo sikkert fordi du har mange lesere som er flinke til å legge igjen "generelle" skrytekommentarer - det er jo aldri diskusjoner og sånt i kommentarfeltet ditt. Og det er helt tillatt å "stjele", eller å hente inspirasjon og videreutvikle en ide til et flott produkt. Gjør det ofte selv.

Ps. Bilde er klart til ABC i morgen, tror jeg legger det ut i kveld for å være sikker på at jeg ikke glemmer det... :)

Maly: Hyggelig at du fant meg igjen! Det var hos Petunia jeg fant deg, gjennom forrige runde av ABC. I morgen begynner neste runde, kanskje jeg også nevner Feøy denne gangen... :)