9. august 2009

Helg på stølen

Vi har vært svineheldige og fått låne en støl på Voss i helgen. Derfor pakket vi bilen og satte kursen for Helgaset, mellom Voss og Mjølfjell.I stølsgrenda gikk det to hester på sommerbeite, og de ble veldig glade i oss. Kanskje fordi vi hadde med gulrøtter til dem? :)Sauer var det også der, men det var ikke så ofte de kom helt ned til husene. Når de først kom, løp vi etter dem for å gi dem gress.Her har vi en liten tøffing som vil bort og hilse på kuene. Men dette var nær nok, her vil jeg bare se på...Vi har også rodd i båten og fisket ørret. Tre små ørreter ble fangsten, og de fikk svømme rundt i bøtten i båten. Og storesøster har gått på utedass hele helgen uten å stusse.

Vi har virkelig kost oss med vedovn, soveposer, lørdagsgodt, Ludo og annet som hører til på stølen!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Liv sa...

Vellykka helg for både store og små ser det ut til. Gøy å være ute i naturen i all slags vær. Heia alle sammen. Klemmer fra besto.

Nissemann sa...

Oi, så flink du er som legger igjen kommentar. Tror det er første gang, Besto. :)

Elin's hverdagsliv sa...

Så utrolig herlig det så ut på stølen! Vi var slitne når vi kom hjel mele gjengen, så det var nok rett valg av oss å kjøre forbi. Men takk for tilbudet og vi blir gjerne med dere på tur en eller annen plass senere.