4. januar 2009

Varme hender - og så da?"Snåsa-kallen" - Joralf Gjerstad - er i vinden som aldri før. Nå er det skrevet bok om ham, og den ligger høyt oppe på salgslistene. Sånt blir det jo penger av... NRK ønsker å teste evnene hans i et tv-program, men det er ikke kallen interessert i. Lurt av deg, Joralf. Jeg kan også forutse resultatet av den testen... ;o)

La Snåsa-kallen få fortsette å helbrede folk. Alt folk tror på, hjelper. Folk blir helt sikkert friske etter å ha snakket med ham, men det skyldes deres egen tro på dette mirakelet - ikke selve handlingene hans.

Og hvis fyren har så varme hender, så kaller jeg ikke det alternativ medisin. Det kaller jeg alternativ energi. La Joralf Gjerstad varme opp et par eneboliger i Snåsa!

Den gamle skolelegen i Os, dr. Meyer, hadde kalde hender. Betyr det at syke elever ikke burde behandles av ham? (Vi kvidde oss i hvert fall til undersøkelsene...)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Min teori er: tror folk muligens blir tatt for lite på. Så når snåsamannen bruker sine "varme" hender føler nok mange seg bedre fordi noen har tatt på dem. Også hører han vel på historiene deres i tilegg. Helbredelse i sånt!

Nissemann sa...

Kanskje han egentlig bare er 4H da? To Hender og to ører som Hører? ;) Joda, jeg tror mer på din teori enn på en helbredende kraft - for din teori forstår jeg i hvert fall...

Anonym sa...

Syns den saken har tatt helt av. De som tror på dette, får bare tro. Kan han hjelpe andre så er det jo bra. Hver får ha sin mening.