3. oktober 2008Jeg har fått tilbud om pc i posten. Ikke fra Elkjøp eller Expert, men fra min arbeidsgiver. Det står faktisk nederst i brevet: "Med vennlig hilsen Din arbeidsgiver". Så da så.

Her får jeg tilbud om å kjøpe en ny pc. Jeg har aldri brukt denne ordningen, fordi jeg synes det er dyre datamaskiner. De forutsetter som regel at du kjøper hele pcen, mens jeg liker å skifte ut de delene som er blitt "utidsmessige". I tillegg har ordningen den ulempen at hvis du skifter arbeidsgiver i løpet av de tre neste årene, vil du få hele regningen på pcen - uten skattefordel. Så jeg pleier å kaste tilbudet.

I dag leste jeg det. Og der står det faktisk noe ganske artig.

Du kan se utstyret i montere på Rådhuset fra 29.09 - 17.10.2008.

Oi, dette hørtes ut som sekstitallet... Kom til Rådhuset og se det fantastiske, moderne datautstyret som skal stilles ut i byen vår! Komisk... Men det er mer:

Ementor har konsulenter ved monterne for å svare på dine spørsmål på følgende sted og dato: Rådhuset, onsdag 08.10.08 klokken 11:00 - 13:00

Ja, så da er det vel bare å møte opp med mine forberedte spørsmål. Og studere datautstyret i glassmonteren...

5 kommentarer:

Avil sa...

Du må ta med kamera. Be dei ta bilde av deg saman med monteret. For å vise dei heime dette fantastiske nye utstyret. Fnis.

Anonym sa...

På tide å ta fram den lange frakken, hatten til bestefar og stille opp med en pipe i munnviken.
Uttalelser som; "Hva blir det neste? En mann på månen?!" og "Hvor har dere plassert rettetasten?" bør også kunne anvendes.

Nissemann sa...

"Far hadde en slik da han var ung, men han måtte kvitte seg med den. Den var til så meget bry."

Avil sa...

Hahaha!

Anonym sa...

Ementor PC'er altså. Jaja det har vi også på jobben. Jeg jobber som tekniker med disse og de er helt ok, med support/garanti i 3 år. Men IKKE F*** om jeg gidder å ha det privat.
Det blir for dyrt. Kjøper heller noe billig på nettet :)

Ementor vil jo bare selge. Og Bergen Korrup-- uh Kommune er i lommen på de akkurat som med Microsoft og div. reklamebyråer. God bedring velgere!