22. mai 2008

Drage eller flagg på brystet?Jeg er helt enig i at dette var grusomt stygt, men det skyldes vel helst mannen til venstre på bildet... Og forøvrig synes jeg at når Aftenposten bruker dette bildet til en overskrift av typen "NFF vraker dragen", så forventer jeg jo å lese at spiller nr 8 er sparket fra landslaget. Noe annet er å betrakte som villedende markedsføring...

5 kommentarer:

Anonym sa...

(Denne kommentaren er skrevet av en mann som overhode ikke er interessert i fotball)

Årsaken til at de ville ha dragen var at det var vanseligere å kopiere drakten, enn hva tillfellet var med det norske flagget. Folket har talt og det blir nå norsk flagg på brystet. Men det er vel ingenting i veien for både å ha det norske flagget og dragen..? Dermed hadde både folket og Umbro vært fornøyd.

Anonym sa...

(Denne kommentaren er skrevet av en som ikke er interessert i Martin Andresen)

Når de først skulle satse på en drage kunne den jo hat form som en N.

Anonym sa...

Og denne kommentaren er skrevet av en som a) ikke er interessert i fotball, over hode b) ikke er interessert i Martin Andresen, over hode c) ikke er interessert i hun damen der, over hode d) ikke er interessert i drager eller norske flagg, over hode e) ikke skjønner problemet, over hode.

Nissemann sa...

Kjekt at dere skriver kommentarer likevel... ;)

Anonym sa...

Mmm, Martin Andresen er hot, hot, hot! En dag skal jeg kjefte på faren min, som kjenner faren hans, for at han ikke introduserte oss i en passende alder... Jeg liker ikke fotball og ville ikke likt å bo sammen med en fotballspiller/-trener, men vi kunne vel i det minste ha holdt hender og klina litt?? *sukk* Hvilken drage, forresten? ;-)