28. mars 2007

Nye takter på landslaget

Åge Hareide har gått helt over til overtroen i kampen om en EM-plass, og lanserer et spilleruttak basert på spillernes navn. Dermed får vi følgende landslagstropp til neste landskamp:

Keeper
Thomas Myhre står jo bare i hengemyren, her trengs en keeper som står støtt på fjell. Dermed kommer Rune Jarstein inn som ny fast keeper.

Backer
Her er det allerede to gode navn (!) inne, i Jarl Andre Storbæk og Anders Rambekk. Det ryktes at Hareide vurderer Knut Vollebæk som reserve...

Midtstoppere
De to i midten må stoppe alt som kommer, og ta opp arven etter klippen Henning Berg. Hvem passer vel bedre da enn Brede Hangeland (bildet) og Erik Panzer Hagen? Reserve Bård Borgersen.
Midtbane
Her har Hareide flere spillere med ulike kvaliteter. Defansift kan Christian Grindheim stenge porten, mens en vågal offensiv kant er Petter Vaagan Moen (bildet). Solide Jan Gunnar Sollie kan bekle den andre kanten.
Angrep
Spisser har Hareide nok av, men han vil helst ha Torstein Helstad. Han er tross alt den spissen som scorer oftest på landslaget. Morten Moldskred kan også bli den nye målkongen. Forøvrig er landslagsjefen temmelig bestemt på at Simen Brenne (bildet) aldri vil få ta et straffespark!

Og med denne landslagstroppen kan tabloidene boltre seg i gode ordspill i sine overskrifter!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke umulig at også du kan havne på lista til Hareide. Han liker jo hodespillere og Nissemann bør jo være et godt navn da...

Nissemann sa...

Dnort: Jeg er med! Etternavnet mitt er Eriksen, eller "Er ikke sen". Det kommer med på overgangsmulighetene!

Forøvrig har dagens BT brukt overskriften Henge-Myhre. Ikke glem hvor du så det først...

Anonym sa...

Som den optimisten jeg er ser jeg jo landskampene hver gang med håp om seier. Men, etter at Myhre fikk fortsette på tross av tabbene mot Bosnia, var selv jeg i overkant skeptisk selv på 2-0 til Norge.
Når han gjør enda en kjempebrøler og det blir 2-1 SKAL han byttes ut. Men, neida, Hareide skulle vise hvor stor tillit han hadde til benkesliteren sin...!

Det er Hareide som skal beklage!

Er det fordi han er møring at han ikke kan se seg råd til å bruke mer enn en keeper i en kamp?!